Φορτιστής Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων Tritium

Οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) έχουν εμφανισθεί εδώ και αρκετό καιρό - ως αυτόνομες, μη ολοκληρωμένες λύσεις για τα πρατήρια βενζίνης.
Μέχρι τώρα……
Ο γρήγορος φορτιστής
Veefil-RT ​​50kW DC είναι η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Gilbarco Veeder-Root για ένα πλήρως συνδεδεμένο πρατήριο. Το Veefil-RT, απλό και γρήγορο στην εγκατάσταση, με υψηλές δυνατότητες διασύνδεσης, επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της τελευταίας τεχνολογίας EV στην τοποθεσία σας, με τον λιγότερο ενοχλητικό τρόπο.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, με την
Veefil-RT ​​μπορείτε να αρχίσετε να αξιοποιείτε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας EV από την πρώτη μέρα. Είναι το πρατήριό σας, ο χώρος σας, οι πελάτες σας, τα δεδομένα σας και τα κέρδη σας.

Η ηλεκτροκίνηση είναι αναπόφευκτη και η
επανάσταση EV είναι εδώ. Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας είναι έτοιμη για το ταξίδι.

  • Το μικρότερο αποτύπωμα και το πιο ελαφρύ - εύκολο στην εγκατάσταση σχεδόν οπουδήποτε
  • Υψηλή αξιοπιστία - πατενταρισμένη υγρή ψύξη και ηλεκτρονικά προστατευμένα IP65 για χαμηλή φθορά, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Μέγιστη προσβασιμότητα - το Veefil-RT ​​μιλάει μία παγκόσμια γλώσσα
  • Προσαρμόσιμη πρόσοψη - για ισχυρό marketing

Φορτιστής Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Το Veefil-RT ​​έχει το μικρότερο αποτύπωμα του κόσμου για ένα γρήγορο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή των θέσεων εγκατάστασης.
Εύκολο στην εγκατάσταση, το ελαφρύ
Veefil-RT ​​προσφέρει μειωμένο κόστος εγκατάστασης και ταχύτερο χρόνο εγκατάστασης, έτσι ώστε οι υπηρεσίες χρέωσης να μπορούν να προσφερθούν νωρίτερα.

Ζητήστε Προσφορά

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διεύθυνση

Λασιθίου 13
Περιστέρι
ΤΚ 12132

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τ: 210-5781268 & 9
F: 210-5725158
Ε: k.maroulakos@alphapratirion.gr

Ακολουθήστε μας