Ηλεκτρονικό Καταγραφικό EMR4


Το EMR4 έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί ή να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε μετρητή ως εγκεκριμένο ηλεκτρονικό μηχάνημα μετρητών μεταφοράς για κινητή και σταθερή τροφοδοσία χύδην. Το σύστημα EMR4 αποτελείται από δύο χωριστά στοιχεία: το καταγραφικό και το IB Box (κουτί συνδέσεων). Αυτά τα βασικά εξαρτήματα, μαζί με μια σειρά αξεσουάρ, επιτρέπουν στο χρήστη να διαμορφώσει ένα σύστημα που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του στο όχημα παράδοσης, στο σύστημα φόρτωσης ή άλλη εφαρμογή διανομής υγρών.

Αυτοματοποίηση

Το EMR4 διασφαλίζει ότι η καταγραφή και η μετάδοση δεδομένων συναλλαγών είναι απλή και χωρίς σφάλματα. Η αυτοματοποιημένη συλλογή δεδομένων, είτε απευθείας από το EMR4 είτε μέσω ασύρματου δικτύου με το Datalink, εγγυάται την ακεραιότητα όλων των δεδομένων παράδοσης και μειώνει τις απώλειες λόγω παρωχημένων και χειρωνακτικών διαδικασιών. Τι σημαίνει αυτό για σας; Δεν υπάρχουν πλέον χαμένες συναλλαγές.

Απλοποίηση

Το EMR4 σχεδιάστηκε για να απλοποιεί τις λειτουργίες των χρηστών του. Το EMR4 παρέχει την απαιτούμενη ευελιξία για την ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε τύπο εφαρμογής με έως και δύο καταγραφικά ανά ΙΒ BOX, πολλαπλές θύρες επικοινωνίας, προγραμματιζόμενα ρελέ, παλμικές εξόδους, αντιστάθμιση θερμοκρασίας, εντολές OBC για τηλεχειριστήριο και πολύ περισσότερα ενσωματωμένα σε κάθε σύστημα.

Ασφάλεια

Το EMR4 προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια για να διατηρείτε ασφαλή τα καύσιμα σας. Με ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα και προαιρετικές ρυθμίσεις για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, το EMR4 εξαλείφει την παραβίαση και την κλοπή και παρακολουθεί κάθε σταγόνα καυσίμου. Μέχρις ότου εγκριθεί με ενσωματωμένη προστασία κωδικού πρόσβασης ή μέσω περιφερειακής συσκευής ασφαλείας, το EMR4 δεν θα επιτρέψει την παράδοση χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση, προστατεύοντας τα κέρδη σας.

  • Δυνατότητα σύνδεσης δύο καταγραφικών με ταυτόχρονη λειτουργία με ένα IB BOX.
  • Παγκόσμια έγκριση Μέτρων κ Σταθμών για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
  • Πιστοποιητικά UL, ATEX, IECEx.
  • Πιστοποίηση Κατηγορίας 1 Τμήμα 1 για εγκεκριμένη εγκατάσταση σε όλες τις εφαρμογές κινητής και σταθερής χρήσης.
  • Ενσωματωμένο USB για εύκολη αναβάθμιση λογισμικού σε 3 βήματα. Αναβαθμίσεις λογισμικού συνεχώς διαθέσιμες στο veeder.com χωρίς καμία επιβάρυνση, εξασφαλίζοντας ότι το σύστημά σας μπορεί να αναπτυχθεί με τις ανάγκες σας.
  • Δύο θύρες επικοινωνίας RS-232 για εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα ή / και τηλεχειριστήριο.
  • Χτισμένο με ενσωματωμένο Wi-Fi για μελλοντική ασύρματη προσβασιμότητα.
  • Ο σχεδιασμός του συστήματος είναι προσαρμόσιμος σε όλους τους μετρητές.
  • Προαιρετική ηλεκτρονική αντιστάθμιση θερμοκρασίας
  • Preset € και όγκου.

Ζητήστε Προσφορά

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διεύθυνση

Λασιθίου 13
Περιστέρι
ΤΚ 12132

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τ: 210-5781268 & 9
F: 210-5725158
Ε: k.maroulakos@alphapratirion.gr

Ακολουθήστε μας